Producten

Home » Producten » Finixa Foam-it! 500ml
Finixa Foam-it! 500ml

Finixa Foam-it! 500ml

Foam IT! is een ammoniak vrij, universeel water gedragen reinigings- en ontvettingsmiddel in een spuitbus. In tegenstelling tot wat er reeds beschikbaar is op de markt, is Foam IT! niet alleen ammoniak vrij maar laat een dun laagje schuim achter op het oppervlak, hierdoor is het zeer makkelijk af te vegen zonder verdere schuimvorming. Dit laagje schuim lost bijna onmiddellijk het vuil en vet los van eender welk oppervlak en maakt het makkelijk verwijderbaar zonder strepen of sporen achter te laten.

Gebruik

Kan gebruikt worden als universele reiniger voor zowel professioneel als huiselijk gebruik en als voorbereiding voor het spuiten of plastiek herstellingen door zijn unieke ontvettende formule. De toepassingen zijn onbeperkt om enkele voorbeelden te geven: Droog reinigen van auto (carwash zonder water), interieurs van wagens (plastic, leder, metaal, glas) zoals dashboards, deurpanelen, LCD schermen. Keuken en sanitair dankzij de antibacteriële werking. Ramen en spiegels, televisietoestellen, velgenreiniger. Toepassing: Foam IT! en veeg schoon en droog met een zachte microvezeldoek of een niet geweven doek.

U wil graag bestellen?

We bevestigen via e-mail wanneer uw product beschikbaar is. Bestellingen kunnen bij ons betaald en afgehaald worden na afspraak of ter plaatse geleverd.

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.